Migratieprojecten

Triomph is sterk in het beheren, plaatsen, verhuizen, onderhouden en vervangen van ICT-apparatuur. Ook kunnen wij u adviseren hoe u een migratie traject het beste kunt aanpakken, wilt u een big-bang of juist heel gefaseerd van A naar B, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat het werk geruisloos verloopt, dat uw medewerkers ook tijdens een migratie gewoon kunnen blijven werken. Of u nu een nieuw kantoor wilt betrekken, uw datacenter wilt verhuizen naar de Cloud, uw VMware omgeving wilt vernieuwen, bij ons het in goede handen.

Nazorg

Naast een zorgvuldige voorbereiding en uitvoering is onze alerte en servicegerichte nazorg het cruciale puntje op de i. Het succes zit in de goede afstemming met de opdrachtgever en onze beproefde aanpak met slagvaardige teams en oog voor detail.

Oog voor detail

Een computer aansluiten is niet moeilijk. Maar als we binnen een strakke deadline uw volledige serverpark moeten verhuizen, dan is een solide planning en gestructureerde aanpak onmisbaar. In een enterprise omgeving is oog voor detail, duidelijkheid en goede communicatie doorslaggevend voor een geslaagd project. Onze beproefde aanpak is hier uitstekend op voorbereid.

Zo geven wij opdrachtgevers ondersteuning bij de volledige inrichting of verhuizing van hun ICT-infrastructuur.