Sjoerd de Vries

Het verschil kunnen maken

‘Omdat ik ook houd van organiseren, coördineren en managen, past Triomph mij als gegoten. Ik krijg een kick van het gezamenlijk ontdekken en oplossen van IT-knelpunten. Continu zoek ik naar verbetering van de organisatie als geheel of van de individuele medewerker. Voor mij maakt het dan niet uit of het gaat om het managen van een groot project of het doorvoeren van een kleine procesverbetering. Mooie bijkomstigheid is natuurlijk mijn passie voor racen, al van jongs af aan. Voorheen deed ik dat op de motor op het circuit, tegenwoordig in onze BMW. Ik geniet van snelheid, ben zeer competitief en verleg graag mijn grenzen.’

Stephan Bassie

Groeien met ondernemers

‘In het begin verhuurde ik mezelf aan Triomph, maar een paar jaar geleden werd ik compagnon. Triomph kiest om te groeien met ondernemers, die voor zichzelf kunnen zorgen. Fantastisch om daar één van te zijn! Triomph staat voor aanpakken en dat doe ik graag. Vooral het contact met eindgebruikers vind ik erg leuk. Om ze uit de brand te helpen en het bedrijf of systeem weer werkend te krijgen. Geen probleem om tot diep in de nacht door te gaan, als de klant maar tevreden is! Dat ik via Triomph in de racerij ben beland, is trouwens de vervulling van een jongensdroom. Daarnaast hou ik ook van de stilte, wanneer ik de natuur en landschappen fotografeer…’

Onze partners

Partners