Onze stijl

Triomph brengt verandering tot stand. Het is onze passie om organisaties slagvaardiger te maken, door het optimaal inzetten van mensen, processen en technologie. We helpen met het maken van strategische keuzes en het realiseren van verandering. Daarbij richten we ons voornamelijk op het:

  • Adviseren op het gebied van IT architectuur;
  • Begeleiden van IT projecten;
  • Inrichten van IT organisatie;

Onze aanpak is sympathiek, onbevangen en doortastend. De kracht zit in onze doelgerichtheid en het vermogen om barrières te doorbreken. Het leveren van een hoogwaardig eindresultaat wordt extra kracht bijgezet door de aandacht voor de betrokken eindgebruikers.

Duurzaam

Ons succes hebben we te danken aan de duurzame relatie met onze opdrachtgevers en partners. De samenwerking gaat veel verder dan een klant-leverancier relatie. Daardoor hebben we aan een half woord genoeg en ontstaat een waardevolle synergie. Win-win is het toverwoord.

Ondernemerschap

Triomph bestaat uit een netwerk van gedreven ondernemers. Geen personeel, maar vennoten. Dat geldt ook voor onze partners. En dat is een bewuste keuze, omdat ondernemerschap ons alert, betrokken en slagvaardig houdt.

Tevreden klant

Een tevreden klant/opdrachtgever is onze grootste commerciële kracht en tegelijkertijd onderkennen we de meerwaarde van een tevreden gebruikersorganisatie. De klant is namelijk de eindgebruiker van onze opdrachtgever en niet alleen de formele rapportagelijn. Het leveren van een hoogwaardig eindresultaat versterken wij door onze aandacht voor betrokken eindgebruikers, via interactie, persoonlijke aandacht en nazorg op de werkplek.