Scrum training

Word ook een Scrum Ninja! Het begint met de juiste kennis…

Triomph verzorgt interactieve Scrum trainingen die passen bij het dynamische en verfrissende karakter van Scrum. Hiermee wordt de organisatie voorbereid op een succesvolle Scrum implementatie, of zet jouw bestaande Scrum team de puntjes op de i.

De training is interactief en dynamisch. Deelnemers gaan aan de slag met diverse spelvormen, waarin ze Scrum zelf toepassen. Om de essentie van Scrum te doorgronden is begrip van de theorie niet genoeg. Daarom gaan we toeteren, met dingen gooien, post-its plakken en gaan we elkaar met spaghetti te lijf.

De Scrum Introductie Training duurt 2-3 uur en is de korte variant van de training. Na deze sessie begrijpen de deelnemers de essentie van Scrum en zijn ze in staat om te beoordelen hoe de methode in hun werkomgeving toegepast kan worden.

De volledige Scrum Ninja Workshop duurt 4-8 uur. Deze sessie gaat verder dan de Scrum Introductie, want in deze volledige workshop worden alle elementen van Scrum uitgebreid behandeld. Er is ruimte voor meerdere spelvormen en er zal worden stilgestaan bij de mogelijke toepassing van Scrum in de organisatie van de deelnemers. Na deze sessie zijn de deelnemers echte Scrum Ninja’s en in staat om direct te starten met Scrum.

Klik hier voor een terugblik op een van onze Scrum trainingen.

Interesse in een Scrum training voor jouw organisatie? Laat dan hieronder je gegevens achter.